Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

IMG 0771Vandaag bezochten een twintigtal Poolse archivarissen het Gelders Archief om meer te weten te komen over ons archiefgebouw, (digitaal) archiefbeheer, scanning-on-demanddienstverlening en andere zaken. De archivarissen werken bij de Poolse rijksarchieven.

De Poolse collega's oriënteren zich in andere Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en Estland, op veranderingen in het vakgebied. Vooral archiefgebouwen hebben hun speciale belangstelling, omdat er in Polen een flink aantal nieuwe rijksarchiefgebouwen staan gepland. Ella Kok-Majewska, directeur van het Regionaal Archief Rivierenland, begeleidde de Poolse archivarissen bij hun bezoek aan het Gelders Archief. Leo van Wijk, directeur Bedrijfsvoering van het Gelders Archief, vertelde de bezoekers onder meer over de ins en outs van het beheren van een modern archiefgebouw en het bouwen ervan.

IMG 0772

Adres
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem
(parkeerplaats aan de Mercatorweg)
  Telefoon
 Contact

Openingstijden studiezaal

Disclaimer
Privacy statement