Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Toegankelijkheid website

Toegankelijkheidsverklaring

Wij vinden het belangrijk dat onze informatie toegankelijk is voor iedereen die gebruikmaakt van onze website. Daarom willen we onze website zoveel mogelijk laten voldoen aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. 

Wij hebben een toegankelijkheidsverklaring opgesteld waarin staat in hoeverre onze website aan de wettelijk eisen voldoet. De verklaring van het Gelders archief vindt u hier, in het register van toegankelijkheidsverklaringen.

Toegankelijkheidslabel

Status toegankelijkheidslabel van Gelders Archief. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Feedback en vragen

Heeft u, ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen, toch nog problemen met de toegankelijkheid van onze site? Of heeft u een vraag, verzoek of opmerking over toegankelijkheid? Geef het aan ons door via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Toegankelijkheid archiefgebouw

Toegankelijk gebouw

Ons archiefgebouw is goed toegankelijk met rolstoelen, rollators, en scootmobielen.

Rolstoeltoegankelijke toilet

Er is één rolstoeltoegankelijke toilet aanwezig in het gebouw. Deze bevindt zich tegenover de andere toiletten, op de begane grond.

Gehandicaptenparkeerplaatsen

Op de parkeerplaats van het archiefgebouw bevinden zich twee gehandicaptenparkeerplaatsen. Deze zitten naast de hoofdingang, en zijn herkenbaar aan de bordjes die erbij staan. De ingang van de parkeerplaats ligt aan de Mercatorweg.

Contact

Heeft u vragen over uw bezoek aan het Gelders Archief? Of wilt u bijzonderheden vooraf bespreken met een van onze medewerkers? Neem dan contact op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door met ons te chatten. De chat is elke werkdag beschikbaar tussen 13-16 uur.

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal