Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Wij vinden het belangrijk dat onze informatie toegankelijk is voor iedereen die gebruikmaakt van onze website. Daarom streven wij ernaar om onze website zoveel mogelijk in overeenstemming te laten zijn met het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. 

Wij hebben een toegankelijkheidsverklaring opgesteld waarin staat in hoeverre de website aan de wettelijk gestelde eisen voldoet. De verklaring van het Gelders archief vindt u hier, in het register van toegankelijkheidsverklaringen.

Toegankelijkheidslabel

Het toegankelijkheidslabel van Gelders Archief. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Feedback en vragen

Heeft u, ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen, toch nog problemen met de toegankelijkheid van onze site? Of heeft u een vraag, verzoek of opmerking over toegankelijkheid? Geef het aan ons door via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..