Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Icoontjes

Het  weergeven van het downloaden van scans van foto's, dia's en andere archiefstukken is verbeterd. De informatie over het archiefstuk staat overzichtelijker bij elkaar. 

U vindt de iconen (knoppen) voor de informatie over de scan, het delen en downloaden aan de linkerzijde van de afbeelding, wanneer u deze heeft uitgeklapt (vergroot). Zie de afbeelding onder de tekst.

Het bovenste icoontje bevat informatie over het archiefstuk. Bij bijvoorbeeld een foto of dia gaat het om beschrijving, auteursrechthebbende, datum, vorm, fotograaf, auteursrecht/licentie, nummer en collectienaam. Bij bijvoorbeeld een archiefstuk van de doop-, trouw- en begraafboeken gaat het om beschrijving, soort, typering, periode, aantal pagina's, plaatsnaam en geloof.

Het middelste icoontje geeft mogelijkheden om een e-mail te sturen, te delen via Facebook of Twitter, het duurzame webadres (permalink) te kopiƫren, MijnStudiezaal te bereiken en een reactie te sturen naar het Gelders Archief.

Met het onderste icoontje kunt u een afbeelding downloaden, als dat is toegestaan. 

Decoratieve foto   

 

 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal