Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Decoratieve foto: een depotgangDe studiezaal van het Gelders Archief gaat per 1 januari 2021 op de zaterdag voorlopig dicht. Tot nu toe waren we op iedere tweede zaterdag van de maand open (behalve in juli en augustus). Wij merken dat de belangstelling bij ons publiek om de studiezaal op zaterdag te bezoeken al enkele jaren afneemt. Ook  na de heropening na de eerste coronagolf (maart – mei 2020), bleef het aantal bezoekers op zaterdag zeer laag. Gemiddeld ontvangen we de laatste tijd slechts 2 bezoekers per zaterdag. We merken dat de meeste bezoekers liever gebruik maken van onze digitale dienstverlening. 

De sluiting op zaterdag is voorlopig. Na het einde van de coronacrisis kijken wij of de vraag naar de zaterdagopening toeneemt. Wilt u onze studiezaal bezoeken, maar is dat op donderdag of vrijdag voor u niet mogelijk, stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dan bieden wij u maatwerk aan. 

Wij breiden scannen op verzoek uit

Het Gelders Archief breidt de digitale dienstverlening uit. Vanaf 1 januari 2021 kunt u 4 archiefstukken per persoon per week laten digitaliseren. Tot nu waren dat 3 archiefstukken.