Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

 Drone-opname van werkzaamheden aan de schoorsteen van de CobercoOnlangs zijn ongeveer 12.000 foto’s van zelfstandig fotograaf Jan van Dalen op onze website gepubliceerd. Het gaat onder andere om foto’s van bouw- en erfgoedprojecten en –werk in Gelderland vanaf pakweg 2010. Foto’s die hij maakte in opdracht of als vrij werk.Het restaureren van de vieringtoren van de Sint-Remigiuskerk in Duiven, 2012

Van Dalen studeerde in 2009 aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Hij werkt(e) onder meer voor BOEi, een organisatie die zich bezig houdt met het restaureren en herbestemmen van erfgoed, en de Parochie Sint Eusebius in Arnhem, Velp en Dieren. Zo fotografeerde Van Dalen onder meer de Arnhemse Coberco (De Melkfabriek), de ENKA in Ede, de DRU in Ulft en verschillende kerken in de omgeving van Arnhem, Duiven en Rhenen. Van Dalen werkt ook met cameradrones en doet aan luchtfotografie. De fotograaf legde ook de jarenlange restauratie van de Eusebiuskerk in Arnhem in beelden vast. Hij fotografeerde onder meer de opgravingen onder en bij deze oude kerk.

Bekijk de foto's van Jan van Dalen.

Foto's:
Boven: Drone-opname van werkzaamheden aan de schoorsteen van de Coberco (De Melkfabriek, Arnhem), 2018. Bron: Gelders Archief 4137-639, fotograaf Jan van Dalen, CC-BY-NC-ND-4.0 licentie, https://bit.ly/39sTU4G.
Onder: Het restaureren van de vieringtoren van de Sint-Remigiuskerk in Duiven, 2012. Bron: Gelders Archief 4137-11561, fotograaf Jan van Dalen, CC-BY-NC-ND-4.0 licentie, https://bit.ly/2By9csl.