Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

De regionale bijeenkomst georganiseerd door het Kennisnetwerk Informatie en Archief bij het Gelders Archief op donderdag 1 november was met 55 bezoekers volgeboekt. De tribune van het atrium was tot de nok toe gevuld. De aanwezige bezoekers, hoofdzakelijk informatieprofessionals van provincie, gemeenten, waterschappen, archiefdiensten en andere overheidsinstellingen, luisterden gespitst toe. 
IMG 0891Op het programma stonden (interactieve) voordrachten over digitaal duurzaam archiveren, de hotspotmonitor in de gemeente Zwolle en beleid en kennisproducten van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Halsreikend keken velen uit naar een dialoog over recente ontwikkelingen rondom de Archiefwet.

IMG 0896

Het gesprek over de modernisering van de Archiefwet was uitdrukkelijk bedoeld als officiƫle consultatie. De aanwezigen kregen dan ook al aan het begin van de bijeenkomst de uitnodiging om actief mee te doen met de inspiratiesessies.

De organisatoren achter het kennisnetwerk zijn KVAN/BRAIN, het Nationaal Archief, KNVI/SOD en VNG. Een uitgebreid verslag staat op de website van KIA-Pleio. Voor meer regionale bijkomsten en data kijk hier.

Adres
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem
(parkeerplaats aan de Mercatorweg)
  Telefoon
 Contact

Openingstijden studiezaal

Disclaimer
Privacy statement