Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

20180827103337651 0001De Gelderland Academie organiseert op woensdag 29 augustus het Festival Verbonden Partijen in het Huis der Provincie in Arnhem. Het Gelders Archief doet hieraan mee, samen met zijn collega-instellingen Erfgoedcentrum Achterhoek Liemers (ECAL) en Regionaal Archief Rivierenland (RAR). 

Het festival is bedoeld voor gemeenteraadsleden in Gelderland. De Gelderland Academie over het festival: "Het doel van de middag is kennismaken, informeren en inspireren. Voor de verbonden partijen dus ook een uitgelezen kans om hun toegevoegde waarde voor de raad en daarmee de inwoners te laten zien".

Verbonden partijen zijn publiek- of privaatrechtelijke organisaties, waarin gemeenten en/of provincie een bestuurlijk als financieel risicodragend belang hebben. Het Gelders Archief is ook een verbonden partij, present op het festival en wil laten zien: "Wat kan het Gelders Archief voor u betekenen?".