Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Ben jij klaar om niet alleen de geschiedenis te bewaren, maar ook in te spelen op maatschappelijke en technologische trends? Wil jij een leidende rol spelen bij het Gelders Archief en samen de volgende stap zetten in de hedendaagse informatiesamenleving? Vanwege de pensionering van onze huidige directeur zoeken wij een nieuwe directeur.

In de rol van directeur ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het Gelders Archief. Je staat in deze rol voor een aantal uitdagingen, waarbij het behouden van de maatschappelijke relevantie van het archief centraal staat. Je bent tevens verantwoordelijk voor het verstevigen van de positie van het Gelders Archief als expertisecentrum in de regio en je werkt actief aan het onderhouden van een aantrekkelijke werkomgeving voor zo’n 50 medewerkers en aan duurzaamheid binnen de organisatie

Bent je geïnteresseerd? Solliciteren kan via de website van wervingsbureau ADJ. Hier vind je ook de volledige vacaturetekst: 

Vacature Directeur Gelders Archief

Het gebouw van het Gelders Archief 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal