Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Is uw familielid geboren in 1915 in Gelderland? Grote kans dat de geboorteakte van deze persoon nu is te vinden op onze website. De Gelderse geboorteakten uit de jaren 1913 tot 1922 zijn namelijk vanaf vandaag zichtbaar en doorzoekbaar. Deze akten kunt u vinden in de personendatabase. Hulp nodig bij het vinden van een geboorteakte? Bekijk de vraag ‘hoe zoek ik een persoon?’ op onze veelgestelde vragen pagina.

Geboorteakten worden na 100 jaar openbaar. Wij liepen een aantal jaren achter met het online plaatsen van openbaar geworden akten. Via de website VeleHanden.nl zijn vrijwilligers bezig met het indexeren van akten, zodat wij deze achterstand kunnen inhalen. We willen de vrijwilligers die hieraan meewerken heel erg bedanken! Dankzij hen zijn 1200 registers online te doorzoeken en wordt het doen van familieonderzoek een stuk makkelijker.

We zijn nog niet klaar! Inmiddels zijn we gestart met het indexeren van de huwelijksakten uit de jaren 1943 tot 1947. Later volgen overlijdensakten. Wilt u ook meedoen? Het indexeren van akten gaat via de website van VeleHanden. Bekijk de website van VeleHanden voor meer informatie. Hier kunt u de voortgang van het project zien.  

Familiefoto met drie mannen, een hond en twee vrouwen bij een wieg met kind

Afbeelding: 0894-1623-0269, Public Domain Mark 1.0 licentie.

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal