Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Boerderij met dwarshuis bij Valburg, 1955.

De archieftoegangen van oude bouwvergunningen van drie voormalige Gelderse gemeenten - Elst, Heteren en Valburg - staan sinds kort online. Deze bouwdossiers zijn al eerder gedigitaliseerd door de gemeente Overbetuwe. Hoewel de scans van deze bouwvergunningen al eerder gemaakt zijn, mogen wij deze in verband met de privacywetgeving niet zichtbaar tonen op de website. Bezoekers kunnen scans van de bouwvergunningen wel aanvragen, met één druk op de knop. Vervolgens sturen wij de scans binnen enkele minuten per mail toe. Van een klein deel van de bouwvergunningen hebben wij geen scans. Deze zijn via onze scannen op verzoek-service aan te vragen, zodat bezoekers hier alsnog scans van kunnen ontvangen.

In totaal zijn er circa 25.000 bouwdossiers (circa 565.000 scans) bijgekomen in onze collectie. Het gaat om de volgende bouwvergunningen:

Hoe werkt het aanvragen van scans precies? Dat leest u op de pagina 'Scans aanvragen'. 

Afbeelding:
Boerderij met dwarshuis bij Valburg, 1955. Bron: 0245-2098, Gelderse Komgrondencommissie, Public Domain Mark 1.0 lic., https://permalink.geldersarchief.nl/CB56B9BEC5D54D46A3DE2205D44BE3E6

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal