Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Sinds vandaag is het mogelijk om eenvoudig scans aan te vragen van gescande bouwdossiers en dossiers van de Kamer van Koophandel (KvK). Dat betekent dat u niet meer via het contactformulier of per e-mail de scans hoeft op te vragen en te wachten totdat onze medewerkers u de scans sturen. U kunt nu de scans zelf op de website downloaden. Dit doet u door:

  • in de beschrijving van een bouw- of KvK-dossier op de zin ‘Scans van dit archiefstuk per e-mail ontvangen’ te klikken, of
  • op het nieuwe icoontje rechts bovenin de beschrijving van het stuk te klikken: Aanvraagicoon scans toesturen. Ziet u geen icoontje, dan is het stuk waarschijnlijk nog niet gescand.

Vervolgens vult u het aanvraagscherm in en ontvangt u de scans per e-mail. Meer informatie over deze nieuwe functie vindt u op onze pagina ‘Scans aanvragen’.

Is het dossier nog niet gescand? Vraag het dan aan om gratis te laten scannen. Meer hierover vindt u ook op onze pagina ‘Scans aanvragen’.

Wij vinden het belangrijk om u digitaal zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn daarom erg blij met deze nieuwe functie op onze website.

Vanwege privacywetgeving en de Auteurswet publiceren wij bouwtekeningen en dossiers van de Kamer van Koophandel niet op onze website. U kunt ze dus wel aanvragen per mail. Lees hier de voorwaarden voor het gebruik van (scans van) archiefstukken.

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal