Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Wie veel gebruik maakt van onze website zal het gelijk zien: de layout van het zoeken op de website is veranderd. De zoekbalk en de filters zijn nu overzichtelijk bovenaan een pagina met zoekresultaten te vinden. Daarnaast zijn de zoekingangen nu digitaal toegankelijk, zodat bezoekers met een zichtbeperking de zoekingang ook goed kunnen gebruiken.

Voorheen stonden de zoekfilters zoals 'Materiaal', 'Plaats' of 'Categorieën', rechts op de webpagina. Het aanklikken van filters kan nu nog steeds, maar deze staan onder de zoekbalk. Door er op te klikken, klapt er een menu uit met verschillende filteropties om uw zoekopdracht te verfijnen. Dat ziet er zo uit:

Nieuwe zoekingang waarbij het menu van een filter is uitgeklapt

 

De filters verschillen per soort archiefstuk waarin u zoekt. De filters voor het zoeken naar bouwdossiers zijn anders dan de filters voor personen. 

Via de knop ‘Uitgebreid zoeken’ kunt u de website doorzoeken op bijvoorbeeld toegangscode, naam en op periode. Als alles is ingevuld ziet u de zoekresultaten door op 'Zoek' te klikken. Rechts bovenin vindt u zoektips, die het vinden van het juiste archiefstuk kunnen vergroten. 

Nieuwe zoekingang met omcirkeld waar de opties 'Uitgebreid zoeken' en 'Zoekfilters' staan

Veel succes met uw onderzoek! Heeft u hulp nodig? Bekijk onze Veelgestelde vragen, stel uw vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van onze chatservice. Deze is elke werkdag beschikbaar van 13:00 tot en met 16:00. 

 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal