Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Een blik op de studiezaalWij maken op dit moment de titelbeschrijvingen van de boeken en tijdschriften in onze bibliotheek toegankelijk voor het publiek via onze eigen website. Onze bezoekers kunnen via de zoekfunctie op onze website de titels aanvragen voor raadpleging in de studiezaal.

Welke toegankelijk, welke nog niet

De boeken en tijdschriften van de voormalige gemeentearchieven Renkum en Rozendaal en de bibliotheek van de Oudheidkundige Kring Rheden en Rozendaal zijn nu al via onze website toegankelijk.

De boeken en tijdschriften van het voormalige Rijksarchief in Gelderland en de voormalige gemeentearchieven van Arnhem en Rheden zijn nog in bewerking en op dit moment nog niet toegankelijk voor onze bezoekers.

Hoe werkt het?

Als u de titel van een werk in de zoekfunctie typt, bijvoorbeeld 'Freely I served' van Stanislaw Sosabowski dan krijgt u als resultaat: 1618 Bibliotheek Renkum. U kunt dan doorklikken naar de titel en deze aanvragen voor de studiezaal.
U kunt via deze link een plek in de studiezaal reserveren.

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal