Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Doet u voor het eerst archiefonderzoek en heeft u hulp nodig? Of heeft u al vaker archiefonderzoek gedaan, maar loopt u ergens tegenaan? Misschien is het antwoord op uw vraag te vinden op onze nieuwe Veelgestelde vragen-pagina.

Tijdens een gebruikersonderzoek in 2021 vroegen we onze websitebezoeker wat er beter kan op onze website. Deelnemers aan het onderzoek gaven aan een pagina te missen waar ze antwoord krijgen op vragen zoals 'Hoe zoek ik op de website van het Gelders Archief?' of 'Hoe krijg ik inzage in een beperkt openbaar stuk?' 

Hierdoor ge├»nspireerd hebben we alle basisinformatie over onze diensten en onze collectie bij elkaar gebundeld in een Veelgestelde vragen-pagina. Op deze pagina vind u antwoord op vragen waar u tijdens uw onderzoek misschien wel tegenaan loopt. Een kijkje nemen? U vind de Veelgestelde vragen-pagina hier.

 

 Vier mannen kijken vragend naar een computer

 

 

Afbeelding
Bron: Gelders Archief 1544-16221-0002, Gerth van Roden, https://bit.ly/3AyBVao