Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

In lijn met de afgekondigde coronamaatregelen, zijn per direct een aantal nieuwe maatregelen bij het Gelders Archief van kracht:

  • Reservering voor de studiezaal is verplicht. Wilt u onze studiezaal bezoeken? Plan uw bezoek in via onze reserveringskalender.
  • Een mondkapje dragen is tijdens uw bezoek verplicht. Eenmaal aan een tafel kunt u het mondkapje afzetten. 
  • Wij ontvangen maximaal 9 studiezaalbezoekers tegelijk. Dit om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te kunnen houden.

We vragen u dringend alleen naar de studiezaal te komen als dat echt noodzakelijk is voor uw onderzoek. Is het dat niet, stel uw bezoek dan uit tot na de lockdown.

Wij vragen geen coronatoegangsbewijs bij binnenkomst. 

Wilt u archiefstukken tijdens uw bezoek inzien? Vergeet niet om voorafgaand aan uw bezoek zelf de archiefstukken aan te vragen. Hier leest u hoe u stukken voor de studiezaal kunt aanvragen.

Digitaal staan we altijd voor u klaar. Neem contact met ons op via de chat (elke werkdag tussen 13 en 16 uur) of via ons contactformulier. Ook scannen wij archiefstukken op verzoek, zodat u deze digitaal kunt inzien. Lees hier meer informatie over deze scannen-op-verzoek-service. 

 20160108 104901 Gelders Archief kopie