Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

IMG 20160108 101755 Gelders ArchiefUpdate 16 maart 2020

Onze studiezaal is tot nader order gesloten.

Helaas hebben wij deze maatregel moeten nemen vanwege de coronavirusepidemie, in navolging van het advies van de Rijksoverheid. Veel van onze studiezaalbezoekers maken deel uit een kwetsbare groep tijdens deze epidemie. 

De 'coronamaatregelen' treffen ook onze medewerkers en het werk dat zij doen. Wat betekent dat voor u of uw onderzoek?

- We verzoeken u alleen contact met ons op te nemen als dat noodzakelijk is. We nemen alleen spoedeisende e-mails in behandeling. Het kan voorkomen dat het langer duurt dan u van ons gewend bent, voordat u een antwoord van ons ontvangt.

- Ook met scanning on demand geven wij voorrang aan dringende verzoeken. We beschikken over minder scancapaciteit dan 'in normale tijden'.

- Het Hertogelijk Archief komt op 1 april nog niet beschikbaar voor het publiek. Dit is tot nader order opgeschoven in verband met minder medewerkerscapaciteit. 

Online proberen wij nog steeds voor u klaar te staan. Heeft u vragen maak dan vooral gebruik van onze chatdienst. In dringende gevallen kunt u contact opnemen via ons contactformulier. We kijken dan of er individueel maatwerk mogelijk is.

Houd voor nieuwe ontwikkelingen onze website en social media in de gaten. De situatie kan veranderen.

Voor meer informatie over het coronavirus, kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid. We volgen de actuele ontwikkelingen en de adviezen van de rijksoverheid op de voet.

 

 

Adres
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem
(parkeerplaats aan de Mercatorweg)
telephone  Telefoon
email  Contact

Openingstijden studiezaal

Disclaimer
Privacy statement