Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Wij laten de notariële archieven, afkomstig uit de gemeenten Beuningen, Doesburg, Druten, Groesbeek, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Ubbergen, Voorst, West Maas en Waal, Wijchen en Zevenaar over de periode 1892-1911 de komende maanden digitaliseren. Dit gebeurt met het oog op toekomstige integrale publicatie van deze archieven op internet. De notariële archieven uit deze gemeenten zijn daarom tot nader order niet ter inzage in de studiezaal.

De digitalisering gebeurt in het kader van het door de minister van OCW geïnitieerde programma Digitale Taken Rijksarchieven (DTR). Doel van dit programma is het leggen van een stevige basis voor het beschermen van onze democratische rechtstaat en ons erfgoed in het digitale tijdperk. Daarom is besloten een eerste deel van de rijksarchieven - de notariële archieven - te digitaliseren om ze voor het geïnteresseerde publiek online beschikbaar te stellen.

De notariële archieven zijn in mei 2018 weer ter inzage in de studiezaal en de scans worden niet lang daarna op onze website gepubliceerd.

 

 

 

Adres
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem
(parkeerplaats aan de Mercatorweg)
  Telefoon
 Contact

Openingstijden studiezaal

Disclaimer
Privacy statement