Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Wij houden u graag via de e-mail op de hoogte van interessente verhalen en ontwikkelingen van het Gelders Archief. Meld u hieronder aan voor een of meerdere van onze nieuwsbrieven, en blijf op de hoogte!

Selecteer hieronder op welke nieuwsbrieven u zich wilt abonneren:


Het Gelders Archief gebruikt het e-mailadres dat u op dit formulier invult alleen om u via nieuwsbrieven te informeren. U kunt altijd uw gegevens aanpassen of zich uitschrijven door te klikken op de link die onderaan elke nieuwsbrief staat. Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy. Hierover leest u meer in ons privacy statement. Door hieronder op 'Aanmelden' te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Wij gebruiken Mailchimp om nieuwsbrieven te verzenden. Als u hieronder op 'Aanmelden' klikt, erkent u dat uw gegevens voor verwerking worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over het pricavybeleid van Mailchimp.

Adres
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem
(parkeerplaats aan de Mercatorweg)
  Telefoon
 Contact

Openingstijden studiezaal

Disclaimer
Privacy statement