Menu

In de periode van 31 juli tot en met 17 augustus is de chatservice niet beschikbaar. Toch snel antwoord? Stel uw vraag via MijnStudiezaal!

Hoewel het Gelders Archief met de grootst mogelijke zorgvuldigheid let op de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie, aanvaardt het Gelders Archief geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan als gevolg van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website. Op deze websites bevinden zich links naar externe websites. Het Gelders Archief is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites, noch voor de wijze waarop deze externe websites omgaan met persoonsgegevens.

Voorbehoud van rechten

Op deze website en het daarop getoonde materiaal rusten rechten van intellectuele eigendom (o.a. auteursrecht, databankrecht, naburige rechten) die toebehoren aan het Gelders Archief en/of derden. Het Gelders Archief heeft zijn best gedaan om de rechthebbende(n) van het getoonde materiaal op te sporen en hun toestemming te vragen voor de openbaarmaking op internet. Dat is niet in alle gevallen gelukt. Graag verzoeken wij rechthebbende(n) contact op te nemen met het Gelders Archief. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De website en de databank(en) erop mogen, op basis van het auteurs- en databankrecht, niet zonder toestemming van het archief in hun geheel of in substantiële delen worden gekopieerd.

Gebruikersvoorwaarden

Wilt u weten of u een foto mag hergebruiken? Kijk dan bij de details van de foto om te zien of dit mogelijk is. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Is de foto downloadbaar en is Gelders Archief de auteursrechthebbende? U mag deze foto voor alle doeleinden (her)gebruiken, bewerken en publiceren.
  • Is de foto downloadbaar en is een derde de auteursrechthebbende? U mag deze foto voor alle doeleinden (her)gebruiken, bewerken en publiceren, maar u bent verplicht de naam van de auteursrechthebbende te noemen bij publicatie.
  • Is een foto niet downloadbaar? U mag deze foto niet downloaden, (her)gebruiken, bewerken en publiceren. Op de plek van de downloadknop staat dan 'deze afbeelding is alleen ter inzage en mag niet gereproduceerd worden' of 'deze afbeelding is alleen ter inzage in de studiezaal van het Gelders Archief'.

We verzoeken u vriendelijk in de bronvermelding het nummer van de foto en de auteursrechthebbende te vermelden.

Algemene Voorwaarden

Bekijk de Algemene Voorwaarden (pdf), die van toepassing zijn op alle overeenkomsten die door of met gebruiker worden gesloten.

Privacy

Om u als bezoeker te kunnen registreren of uw vragen te kunnen beantwoorden, heeft het Gelders Archief persoonlijke gegevens van u nodig als uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Het Gelders Archief zal geen gegevens van geregistreerden en bezoekers aan derden verstrekken, tenzij de wet dit voorschrijft. 
Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1/1