Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Voorwaarden

Door u aan te melden als vrijwilliger voor het project Oud Rechterlijk Archief Arnhem gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Bij aanmelding dient u de verplichte velden volledig en naar waarheid in te vullen. Dit betreft: voornaam, achternaam en emailadres. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor zover u deelneemt aan het vrijwilligersproject en worden niet doorgespeeld aan derden. Vrijwilligers moeten 18 jaar of ouder zijn.
  • Als vrijwilliger verklaart u voor het Gelders Archief activiteiten te gaan verrichten zonder dat hier betaling van loon tegenover staat. Er wordt geen onkostenvergoeding uitbetaald voor de afgesproken werkzaamheden. De werkzaamheden vinden niet plaats op locatie van het Gelders Archief.
  • Als vrijwilliger typt u thuis samenvattingen over van schepensignaten en registers van opdrachten en verbanden uit het Oud Rechterlijk Archief Arnhem. Deze samenvattingen worden op print of digitaal aangeleverd door het Gelders Archief. De samenvattingen worden getypt in Excel of een open-source spreadsheet; deze programmatuur kan eventueel door het Gelders Archief worden aangeleverd. Het overgetypte werk wordt regelmatig, volgens afspraak per email door u opgestuurd.
  • U verbindt zich om geheimhouding te betrachten ten aanzien van alle informatie die haar of hem bij de uitvoering van activiteiten bereikt en waarvan u redelijkerwijs kunt vermoeden, dat de organisatie verspreiding daarvan ongewenst acht.
  • U verklaart het auteursrecht en eventuele andere rechten die u op het door u te creĆ«ren materiaal mocht genieten, in de ruimste zin van het woord hierbij om niet over te dragen aan de organisatie.
  • Na afronding van het project stopt het vrijwilligerswerk en zullen uw gegevens uit ons systeem worden verwijderd. Op verzoek van de vrijwilliger en / of het Gelders Archief kan het vrijwilligerswerk voortijdig, voor afronding van het project, worden gestopt. De vrijwilliger wordt geacht de gemaakte werkzaamheden de reeds ingevulde spreadsheets retour te sturen naar het Gelders Archief. Uw gegevens zullen vervolgens uit ons systeem worden verwijderd.
  • U wordt geacht deze voorwaarden te lezen en zich er aan te houden. Het Gelders Archief behoudt zich het recht voor de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande raadpleging van de vrijwilligers. Wanneer de voorwaarden worden gewijzigd, wordt dit meegedeeld via email. Wanneer u niet kunt instemmen met een wijziging wordt u verzocht uw vrijwilligerswerk te beĆ«indigen. Het Gelders Archief kan vrijwilligers waarvan wordt vermoedt dat ze zich niet houden aan deze voorwaarden uitsluiten van deelname aan het project.

Ga terug naar de vacature voor vrijwilliger

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal