Menu

De chat is beschikbaar op maandag t/m donderdag van 13.00 tot 16.00. Toch snel antwoord? Stel uw vraag via MijnStudiezaal!

Van maandag 6 februari tot en met vrijdag 31 maart wijzigen de openingsdagen en -uren van de studiezaal. In deze periode vervalt de openstelling van de studiezaal op dinsdag, woensdag en donderdag. Het Gelders Archief is dan alleen geopend op vrijdag en de tweede zaterdag van de maand.

Aanpassing en onderhoud technische systemen

Deze tijdelijke wijziging is noodzakelijk in verband met groot onderhoud en aanpassing van technische systemen die van invloed zijn op de klimaatbeheersing in de depots. De werkzaamheden vinden in februari en maart plaats, omdat dit voor de temperatuur- en luchtbeheersing in de depots het gunstigst is. Dit houdt verband met de relatief lage temperaturen in de buitenlucht.

Stukken aanvragen in studiezaal niet mogelijk

De depots zijn vanaf 6 februari tot en met 31 maart daarom niet toegankelijk voor de medewerkers. Archiefstukken kunnen slechts in zeer beperkte mate uit de depots worden gehaald voor gebruik in de studiezaal. Bezoekers die archiefstukken willen raadplegen tussen 6 februari tot en met 31 maart moeten voor iedere donderdagmiddag 13.00 per e-mail aangeven welke dossiers en stukken zij willen inzien (toegangnummers en inventarisnummers). Stukken aanvragen in de studiezaal is in deze periode niet mogelijk.

We raden bezoekers aan om hun bezoek aan onze studiezaal uit te stellen, als er geen noodzaak voor onderzoek is.
Aanvragen voor scanning on demand kunnen in deze periode niet uitgevoerd worden.

GEWIJZIGDE OPENSTELLING MAANDAG 6 FEBRUARI - VRIJDAG 31 MAART 2017
VRIJDAG 10.00-16.00
TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND (11 FEBRUARI, 11 MAART) 10.00-16.00
VANAF DINSDAG 4 APRIL IS ER WEER EEN REGULIERE OPENSTELLING OP DINSDAG, WOENSDAG EN DONDERDAG.