Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Caerte van een gedeelte van het Schependom van Arnhem vervat...

Beeldbank

Beeldbank

De beeldbank is een verzamelplek waar u al ons gedigitaliseerd beeldmateriaal dat wij online mogen publiceren kunt vinden. Denk hierbij aan onder andere foto’s, prenten, kaarten, affiches, ansichtkaarten en zegels. 

Hoe zoekt u door de beeldbank?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Vervolgens vindt u rechterkant van het scherm verschillende filters. Als u op een filter klikt, kunt u uw zoekresultaten meer specifiek maken. 

Zoekt u naar een specifieke materiaalsoort?

Aan de rechterkant van het scherm kunt u uw zoekresultaat filteren op het soort beeldmateriaal.
De diverse materiaalsoorten hebben ook een eigen zoekingang. Als u die gebruikt, heeft u meer specifieke zoekmogelijkheden. De volgende zoekingangen kunt u gebruiken:
 
beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
3. Vrijwillige rechtspraak
3.2. Overige stukken

Kaarten, welke gediend hebben bij het aanleggen van bovengenoemde protokollen van bezwaar
Kaart
469-0005 Caerte van een gedeelte van het Schependom van Arnhem vervattende het Arnhemse Broek, voorts de bouw, de weijlanden in Ysseloort, alle tussen de Molenbeek, mitsgaders de wegh waar door het Broek van het bouwland gescheijden word, ter eenre ende Rhijn en IJssel ter andere sijde gelegen, 1749-11-10
Titel:
Caerte van een gedeelte van het Schependom van Arnhem vervattende het Arnhemse Broek, voorts de bouw, de weijlanden in Ysseloort, alle tussen de Molenbeek, mitsgaders de wegh waar door het Broek van het bouwland gescheijden word, ter eenre ende Rhijn en IJssel ter andere sijde gelegen
Maker:
Gijsbert Verbeek, landmeter voor het Hof van het vorstendom Gelre en graafschap Zutphen
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer

Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Auteursrechthebbende:
Verbeek, G. - (Gijsbert)
Microfiche:
1031
Plaats:
SCHEPENDOM
Datering:
1749-11-10
Techniek:
getekend, gekleurd
Math. gegevens:
[Schaal onbekend]
Drager:
Perkament
Vorm:
1 kaart
Afmeting:
69x76cm
Annotatie:
Met notitie van de grootte der percelen.Inventarisnummer 469
Signatuur:
2003 Oud Rechterlijk Archief Arnhem 469