Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Schadekaart Oosterbeek , blad II.1: schadekaart verspr. gev....

Beeldbank

Beeldbank

De beeldbank is een verzamelplek waar u al ons gedigitaliseerd beeldmateriaal dat wij online mogen publiceren kunt vinden. Denk hierbij aan onder andere foto’s, prenten, kaarten, affiches, ansichtkaarten en zegels. 

Hoe zoekt u door de beeldbank?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Vervolgens vindt u rechterkant van het scherm verschillende filters. Als u op een filter klikt, kunt u uw zoekresultaten meer specifiek maken. 

Zoekt u naar een specifieke materiaalsoort?

Aan de rechterkant van het scherm kunt u uw zoekresultaat filteren op het soort beeldmateriaal.
De diverse materiaalsoorten hebben ook een eigen zoekingang. Als u die gebruikt, heeft u meer specifieke zoekmogelijkheden. De volgende zoekingangen kunt u gebruiken:
 
beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
12 Wederopbouw
Kaart
30 Schadekaart Oosterbeek , blad II.1: schadekaart verspr. gev. Oosterbeek, 20-12-1948
Titel:
Schadekaart Oosterbeek , blad II.1: schadekaart verspr. gev. Oosterbeek
Maker:
Gemeentewerken van Renkum
Auteursrechthebbende:
Gemeentewerken Renkum
Trefwoorden:
Wederopbouw
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiëren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciële doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer

Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Datering:
20-12-1948
Plaats van uitgave:
Oosterbeek
Techniek:
Lichtdruk, gekleurd
Math. gegevens:
Schaal 1:2500
Vorm:
1 kaart
Afmeting:
96 x 137 cm
Annotatie:
In de windroos is het airbornesymbool verwerkt.Behoort bij het besluit van het College Algemenen Commissarissen voor de Wederopbouw nummer 57248 van 6-6-1950. gebruikt bij het aangeven van panden die op de slooplijst werden geplaatst in 1945, percelen met kadasternummers in rood blauw en geel. Andere mummers 6715 en 722/50.Begrensd door Gem. Arnhem, uiterwaarden, van Borsselenweg , sportpark Bilderberg, Lichtenbeek
Signatuur:
1509 - Kaartenverzameling Gemeente Renkum 30