Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Uitstapjes met de kinderen 1

2-0001 Uitstapjes met de kinderen 1

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
2-0001 Uitstapjes met de kinderen 1
Datering:
1969-1970
Beschrijving:
Kinderen spelen op straat waar veel sneeuw is gevallen; gymnastiekvereniging geeft uitvoering op een sportveld, tribune; in het zwembad; een rondvaart in Brugge (B); Dierentuin; Recreatieoord met bootjes. exterieur Melkhandel W van Veelen aan de Roosendaalsestraat, reisbus Winnemuller bij de winkel; fragmenten camping en Brugge (B), camping; meisjes koken op speelgoed fornuis; shot wandelen op heide; Arnhem, Burgers Safari; aan zee en strand; monument met Sherman tank op boulevard Westkapelle; vakantie in Vlaanderen; in een vogelpark.
Vervaardiger:
familie Van Veelen
Collectie:
Van Veelen
Tijdsduur:
00:31:11:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Dubbel/normaal 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
4163 - 2-0001
Ga naar dit stuk:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal