Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Dagelijks leven met de kinderen

1-0001 Dagelijks leven met de kinderen

beacon
 
 
Erfgoedstuk
67 fragmenten
Inventaris
Films
Film
1-0001 Dagelijks leven met de kinderen
Datering:
ca. 1964
Beschrijving:
Beukenootjes zoeken; Christa's verjaardag; huwelijksjubileum Vader en Moeder; speelpleintje in Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem, Kramersgildeplein; een boerderij in Putten; een boswandeling; Sinterklaas in Klarendal en thuis; een kinderfeestje; Marga 4 dagen oud; uitzicht op de Rijnbrug; kinderen spelen op camping 'De Dikkenberg' in Bennekom; Kinderen knippen en plakken in het lokaal van een kleuterschool. Leidster leert een kleuter schilderen.
Vervaardiger:
familie Van Veelen
Collectie:
Van Veelen
Tijdsduur:
00:27:44:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Dubbel/normaal 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
4163 - 1-0001
Geografische namen:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal