Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Jong leven op de boerderij
13-0001 Jong leven op de boerderij
Zoek in deze film
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
13-0001 Jong leven op de boerderij
Datering:
1948
Beschrijving:
Film met de in het voorjaar geboren dieren op een boederij. tussentitel: 'Lenteboden'; Schaap met lammetjes; Paard met veulens; vogel bij nestkastje en vogel op nest in boom bij voorjaarsbriesje; tussentitel: 'vaarwel duffe stal': kooien verlaten een stal, grazen in een wei; tussentitel:'Blijde gebeurtenis': pas geboren kalf ligt in de wei, wordt met een kruiwagen naar de stal gereden; meisje met het kalfje in de stal. tussentitel: 'Zo leren wij hem drinken'; tussentitel: 'Hou vast !': boer met kalf aan ketting, boerin met emmer melk bij het kalf; Kippen en kuikens. Pluimveeschuur met broedmachine, kuikens in ladenrekken. meisje bij kuikens in doos. meer pluimvee: ganzen en eenden. jonge kat bij hond in stro. Speelkwartier: spelende katten, kinderen en biggen.
Vervaardiger:
F. van Huet Lindeman
Producent:
Superfilm
Collectie:
van Huet Lindeman
Tijdsduur:
00:19:58
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
16mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Huet Lindeman, F. van
Uitleg auteursrechten:
Het is niet toegestaan het werk voor commerciële, redactionele en publicitaire doeleinden te gebruiken of van het werk afgeleid materiaal te maken. Dit gebruik mag alleen met toestemming van de auteursrechthebbende en/of de maker. Daarbij moet het werk in de originele staat blijven en de maker van het werk en de licentie worden vermeld.

Voor niet commerciële doeleinden mag u het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen en opvoeren, mits het werk in de originele staat blijft en de maker van het werk en de licentie worden vermeld. CC-BY-NC-ND-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-NC-ND-4.0 licentie.
Nummer:
4107 - 13-0001
Bekijk archieftoegang:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS