Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Prins Bernhard in Winterswijk
12-0001 Prins Bernhard in Winterswijk
Zoek in deze film
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
19 fragmenten
Inventaris
Films
Film
12-0001 Prins Bernhard in Winterswijk
Datering:
1948
Beschrijving:
Film met beelden van het bezoek van Prins Bernhard aan Winterswijk in 1948. De film begint met beelden van wachtende mensen en de burgemeester bij de provinciale weg bij de Meenkmolen, niet ver van Miste. De prins komt aan in een open auto, groet en rijdt verder. In Winterswijk wordt hij in het gemeentehuis ontvangen en begeleid door de burgemeester. Beelden van de gebeurtenissen binnen zijn er niet. Buiten stelt de burgemeester Prins Bernhard voor aan nabestaanden van oorlogsslachtoffers. Het diner volgt in Hotel de Klok. Van de ontmoeting daarna met vooraanstaande personen zijn geen beelden. Die wordt alleen in een tussentitel genoemd. De film eindigt met beelden van het passeren van een grote stoet kinderen en het vertrek van de prins in de open auto.
Vervaardiger:
F. van Huet Lindeman
Collectie:
Van Huet Lindeman
Tijdsduur:
00:07:28:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
16mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Huet Lindeman, F. van
Uitleg auteursrechten:
Het is niet toegestaan het werk voor commerciële, redactionele en publicitaire doeleinden te gebruiken of van het werk afgeleid materiaal te maken. Dit gebruik mag alleen met toestemming van de auteursrechthebbende en/of de maker. Daarbij moet het werk in de originele staat blijven en de maker van het werk en de licentie worden vermeld.

Voor niet commerciële doeleinden mag u het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen en opvoeren, mits het werk in de originele staat blijft en de maker van het werk en de licentie worden vermeld. CC-BY-NC-ND-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-NC-ND-4.0 licentie.
Nummer:
4107 - 12-0001
Bekijk archieftoegang:
Geografische namen:
Thema trefwoorden:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS