Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Het Woold viert koninginnefeest
4-0001 Het Woold viert koninginnefeest
Zoek in deze film
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
4-0001 Het Woold viert koninginnefeest
Datering:
1946
Beschrijving:
Deels thematische optocht in buurtschap 'Het Woold', bij Winterswijk, met ruiters en versierde wagens met daarin buurtbewoners. Op een van de karren wordt houtzagen getoond, een bijdrage van houtzagerij 'Lintumsmolen'. De stoet komt een aantal keren tot stilstand, het laatst bij 'Verenigingsgebouw Juliana', vervolgens zijn er op een weide kinderspelen. Een orkest verzorgt de muziek bij een stoelendans. Vrouwen bij een wedstrijd rond sjoelbak, mannen lossen een schot op houten vogel. Eindshot met prijswinnaars en van de Nederlandse vlag.
Vervaardiger:
F. van Huet Lindeman
Collectie:
van Huet Lindeman
Tijdsduur:
09:12:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
16mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Huet Lindeman, F. van
Uitleg auteursrechten:
Het is niet toegestaan het werk voor commerciële, redactionele en publicitaire doeleinden te gebruiken of van het werk afgeleid materiaal te maken. Dit gebruik mag alleen met toestemming van de auteursrechthebbende en/of de maker. Daarbij moet het werk in de originele staat blijven en de maker van het werk en de licentie worden vermeld.

Voor niet commerciële doeleinden mag u het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen en opvoeren, mits het werk in de originele staat blijft en de maker van het werk en de licentie worden vermeld. CC-BY-NC-ND-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-NC-ND-4.0 licentie.
Nummer:
4107 - 4-0001
Bekijk archieftoegang:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS