Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Rond het IJsselmeer I
1-0001 Rond het IJsselmeer I
Zoek in deze film
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
1-0001 Rond het IJsselmeer I
Beschrijving:
De filmmaker maakt per boot een tocht langs dorpen en steden aan het IJsselmeer. Titelkaart "Met de N.R.V. op de Zuiderzee". Mensen poseren op de zeilboot de Bounty. Beelden van het IJ bij Amsterdam vanaf een boot, een sluis opent om een boot door te laten, titelkaart "Onder zeil naar Enkhuizen", straatbeelden van Enkhuizen met o.a. de Zuiderkerk, titelkaart "Naar Kampen", straatbeeld van Kampen met o.a. de Nieuwe Toren, beelden van vaarverkeer, titelkaart "Elburg in zicht", straatbeelden van Elburg, met o.a. de Vischpoort, beelden vanaf de boot, titelkaart "Het oude Hindelopen", straatbeelden van Hindeloopen
Vervaardiger:
F. van Huet Lindeman
Collectie:
van Huet Lindeman
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
16mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Huet Lindeman, F. van
Uitleg auteursrechten:
Het is niet toegestaan het werk voor commerciële, redactionele en publicitaire doeleinden te gebruiken of van het werk afgeleid materiaal te maken. Dit gebruik mag alleen met toestemming van de auteursrechthebbende en/of de maker. Daarbij moet het werk in de originele staat blijven en de maker van het werk en de licentie worden vermeld.

Voor niet commerciële doeleinden mag u het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen en opvoeren, mits het werk in de originele staat blijft en de maker van het werk en de licentie worden vermeld. CC-BY-NC-ND-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-NC-ND-4.0 licentie.
Nummer:
4107 - 1-0001
Bekijk archieftoegang:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS