Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Bieten, hooi en aardappelloof

11-0001 Bieten, hooi en aardappelloof

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
11-0001 Bieten, hooi en aardappelloof
Datering:
ca 1969
Beschrijving:
Impressies van het dagelijks leven in Almen, deel 9 van 9 delen - Omgeving bij nevel en mist; Braakman rooit bieten; Braakman en assistenten, aardappels poten met een pootmachine; pony's op een ponymarkt; lammeren bij Stegeman; prefab Woningfabriek Lely plaatst behuizing; siertuinen in de buurt; zwaan broedt op eieren; busreis senioren; hooi keren met hooischudder achter achter paard; activiteit rond het erf bij het binnen halen van hooi; aardappelloof branden met de loofbrander; een bruidspaar poseert bij boerderij.
Vervaardiger:
Cornelis Schortemeijer
Collectie:
Klein Nengerman / Schortemeijer
Tijdsduur:
00:31:45:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Dubbel/normaal 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
4093 - 11-0001
Ga naar dit stuk: