Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Kopenhagen Arnhem

2-0001 Kopenhagen Arnhem

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
2-0001 Kopenhagen Arnhem
Datering:
1935
Beschrijving:
Beelden van een reis naar Kopenhagen. Beelden van Arnhem, Sonsbeek en de Transvaalbuurt - en van Nijmegen. Beelden uit Arnhem van een folkloristische optocht in de Paul Krugerstraat tijdens de zomerfeesten. Nijmegen, omgeving nieuw geconstrueerde Waalbrug. Dichtbij-opname van exterieur hotel Sonsbeek met luifels. Opnamen van een reis naar Kopenhagen, dierentuin, een paviljoen met terras.
Vervaardiger:
J. van Zijverden
Collectie:
Van Zijverden filmcollectie
Tijdsduur:
00:15:52:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Dubbel/normaal 8mm
Auteursrechthebbende:
Zijverden, J. van
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer
Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Nummer:
4069 - 2-0001
Ga naar dit stuk: