Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Uitstapjes
Zoek in deze film
>
Zoektermen
Zoektips!

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

 
 
thumbnail
Film3-0001 Uitstapjes
Datering:
ca 1964
Beschrijving:
Een gezelschap maakt uitstapjes per bus naar diverse bezienswaardigheden. Mensen verzamelen zich voor een busreis, de reisbus van de firma Veldhuis arriveert. De eerste pauze is op het terras van het pannenkoekenhuis op de Posbank in Rheden. Daarna beelden van Slot St Hubertus op de Hoge Veluwe zowel van het interieur als het exterieur. Denekamp en een onbekende plaats aan het Twentekanaal. Boottocht op de Dinkel, woonboten langs de kant. Sluis in beeld. Bezoek aan Huis Doorn. Beelden van Amsterdam. Rederij Bergmann. Nicolaaskerk. Beelden vanuit de rondvaartboot. Voetbalwedstrijd. Canadese Oorlogsbegraafplaats Holten gezien vanuit de bus. Restaurant 'De Elf Provinciën', later omgedoopt in Avonturenpark Hellendoorn. Beelden vanuit de achtbaan, roeivijver , sprookjestuin, lachspiegels. Paleis Het Loo. Daarna autoweg. Openlucht oorlogsmuseum Overloon. Terras met daarna roeivijver. huiskamerbeelden, het dorp Gendringen
Vervaardiger:
Familie Prinsen
Collectie:
Prinsen
Tijdsduur:
00:15:25:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Dubbel/normaal 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentie.
Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
3381 - 3-0001
Bekijk archieftoegang:
Geografische namen:
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS

Adres
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem
(parkeerplaats aan de Mercatorweg)
telephone  Telefoon
email  Contact

Openingstijden studiezaal

Disclaimer
Privacy statement