Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Van de hak op de tak 2

13-0001 Van de hak op de tak 2

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
13-0001 Van de hak op de tak 2
Datering:
1943 - 1958
Beschrijving:
Film met diverse onderwerpen op een spoel - kinderen en hun moeder met een hobbelpaard; kinderen in gebreid pakje in de huiskamer; in de tuin; straatbeeld Lange weg 6 in Apeldoorn waar het huis van de familie Jansonius staat. 'Een Winderig Dagje Op De Rijn 'Een boottocht op de Rijn, na 1948, met rederij 'Köln-Düsseldorfer'; op bezoek aan familieleden 'Robert en Emmy' die een 'kapperswinkel' bezitten in Schwelm; aanlegplaats Königswinter; beelden in kleur van een verblijf in Egmond aan zee, het huis van pension 'Top', diverse aanzichten; strandleven Egmond aan Zee; vliegeren; bezoek aan De Betuwe om bijenkasten te plaatsen; beelden van aan runderen verwante dieren in een dierentuin. Gezelschap Gelderse imkers tijdens een bezoek aan 'De Efteling'.
Vervaardiger:
C. Jansonius
Collectie:
Jansonius
Tijdsduur:
00:23:22:00
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Dubbel/normaal 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
3380 - 13-0001
Bekijk archieftoegang: