Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Bruiloft III

12-0001 Bruiloft III

beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
12-0001 Bruiloft III
Datering:
jaren 1975 - 1985
Beschrijving:
Familieleden komen aan op Schiphol en gaan op weg naar huis, pauze langs de snelweg. Familieleden op een trouwfeest in de winter. Beelden van een markt. Beelden uit het huis van de boodschappenbus in de wijk Botterland. De bruidegom haalt zijn bruid op, ze komen aan in de bruidswagen bij het gemeentehuis (waarschijnlijk van Zevenaar) alle aanwezigen poseren voor een foto. Beelden van gasten en het bruidspaar op de receptie. Beelden van familieleden, onder wie spelende kinderen, in de wijk en in de tuin bij het woonhuis.
Vervaardiger:
Dhr. J. Rangkouw
Collectie:
Familie Rangkouw
Tijdsduur:
00:13:13
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Super 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiëren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
1630 - 12-0001
Ga naar dit stuk:
 
 
 
 
 
1630   Filmcollectie familie Rangkouw
Auteursrechten en andere rechten
Openbaarheid en citeren
Archiefvormer
Inhoud van de collectie
 
 
 
 
 
1630   Filmcollectie familie Rangkouw
Films
 
 
 
 
 
1630   Filmcollectie familie Rangkouw
Datering:
  1972-1985