Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Familie in Zevenaar I
10-0001 Familie in Zevenaar I
beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
10-0001 Familie in Zevenaar I
Datering:
jaren 1972
Beschrijving:
Beelden van een woonhuis in Zevenaar, een jongetje speelt in de tuin in de zomer (o.a. met een zwembadje), familieleden in de tuin en in woonhuizen. Vrouwen wachten bij de bushalte. Kinderen spelen in de tuin met een bal in het najaar. Een kind praat in de microfoon voor de geluidsopname bij de film. Zijn moeder houdt een bal hoog. Familieleden zijn bij elkaar voor Kerstmis. Familieleden praten en eten ijsjes in de tuin van een woonhuis in de zomer. Volwassenen spelen volleybal. Kinderen in de woonkamer, interieurbeelden tonen souvenirs van de Molukken. Vrouwen bereiden eten in de keuken, kinderen spelen buiten in de zomer, beelden van de woonwijk Botterland in Zevenaar. Vader poseert met z'n dochter op de fiets. Familieleden lopen langs de fonteinen op het Gele Rijders plein in Arnhem. Wandelen door een park.
Vervaardiger:
Dhr. J. Rangkouw
Collectie:
Familie Rangkouw
Tijdsduur:
00:29:26
Geluid:
Met geluid
Formaat:
Super 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
1630 - 10-0001
Opmerking:
Het geluid bij de film stopt op 00:09:41 en begint weer op 00:13:00, stopt weer op 00:16:17.
Ga naar dit stuk:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal