Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Teuge en huwelijk
9-0001 Teuge en huwelijk
beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
9-0001 Teuge en huwelijk
Datering:
1972, 1973
Beschrijving:
Woonoord in Teuge, met zicht op hangars van het vliegveld, sport en spel op straat. Een vliegtuigje stijgt op, parachutisten landen. Beelden van familieleden op straat en in een huiskamer. Hertenkamp, kinderboerderij, in Zevenaar. Viering van 25 jaar onafhankelijkheid voor de Republiek der Zuid-Molukken (RMS), in de Houtrusthallen in Den Haag, spandoeken tonen leuzen en mensen lopen in optocht met vlaggen, militairen hijsen de Molukse vlag op een podium, meisjes en vrouwen doen dansvoorstellingen op het podium. Familieleden in woonhuizen in Teuge, wedstrijden voetbal (een man met trainingspak met op de rug "FC Simbar" kijkt toe) en volleybal. Bruiloft, bruid en bruidegom gaan met familie op weg naar het gemeentehuis, beelden van de huwelijksvoltrekking, beelden van familieleden op de feestlocatie. Mensen spelen een volleybalwedstrijd. Een baby huilt in een wieg.
Vervaardiger:
Dhr. J. Rangkouw
Collectie:
Familie Rangkouw
Tijdsduur:
00:30:14
Geluid:
Met geluid
Formaat:
Super 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
1630 - 9-0001
Opmerking:
Op 00:23:16 komt er geluid bij de film.
Ga naar dit stuk:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal