Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Molukken II
5-0001 Molukken II
beacon
 
 
Erfgoedstuk
Inventaris
Films
Film
5-0001 Molukken II
Datering:
jaren 1975 - 1985
Beschrijving:
Reis naar Ambon (Molukken), mensen op de markt, een parade van diverse marcherende groepen in voornamelijk wit kostuum, een grote groep mensen bezoekt een kerk met op de gevel een spandoek met de tekst: "Dirgahayu Gereja Protestan Maluku". Een groepje mensen gaat zeilen, een gezelschap poseert voor de camera, uitzicht over heuvels en een baai, straatbeelden van de lokale gemeenschap. Beelden van een bruiloft, meer beelden van de lokale gemeenschap, mensen poseren voor de camera, straatbeelden met auto's, een markt, exterieur van universiteit Pattimur (Universitas Pattimura).
Vervaardiger:
Dhr. J. Rangkouw
Collectie:
Familie Rangkouw
Tijdsduur:
00:17:13
Geluid:
Zonder geluid
Formaat:
Super 8mm
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
Gelders Archief
Uitleg auteursrechten:
U mag het werk zonder toestemming van de auteursrechthebbende kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend als de maker van het werk wordt vermeld. CC-BY-4.0 licentieDisclaimer

Bronvermelding: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], CC-BY-4.0 licentie.
Nummer:
1630 - 5-0001
Ga naar dit stuk:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal