Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Collectie Haverhoek

2174 Collectie Haverhoek

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
Openbaarheid en citeren
Inventaris
10 Missive van de Politiepresident in Arnhem aan de wnd. Gewestelijk Politiepresident te Arnhem betreffende het ophalen van Joden uit Arnhemse ziekenhuizen en de weigering van enkele specialisten om medewerkeing te verlenen, doorslag, met concept, 13/14 april 1943. 1 omslag
N.B. Voor het concept is gebruik gemaakt van de achterzijde van formulieren van het Gewestelijke Arbeidsbureau Arnhem, aangaande aanvraag voor werkvergunning in Duitse verpleegsters (?) in het Elisabeths-Gasthuis, 1942.
2174 Collectie Haverhoek
Inventaris
10
Missive van de Politiepresident in Arnhem aan de wnd. Gewestelijk Politiepresident te Arnhem betreffende het ophalen van Joden uit Arnhemse ziekenhuizen en de weigering van enkele specialisten om medewerkeing te verlenen, doorslag, met concept, 13/14 april 1943. 1 omslag
N.B. Voor het concept is gebruik gemaakt van de achterzijde van formulieren van het Gewestelijke Arbeidsbureau Arnhem, aangaande aanvraag voor werkvergunning in Duitse verpleegsters (?) in het Elisabeths-Gasthuis, 1942.
Datering:
13/14 april 1943
Omvang:
omslag

Kenmerken

Datering:
1940-1943
Auteur:
Gemeentearchief Arnhem
Thema trefwoorden:
Categorie: