Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Stukken betreffende diverse percelen en huizen in Arnhem

2062 Stukken betreffende diverse percelen en huizen in Arnhem

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
1. Openbaarheid en citeren
2. Geschiedenis van het archief
Plaatsingslijst
24c Authentiek afschrift van een akte van overdracht door J.B. Knuiver en W.G.F. Thomassen aan H.W. Fromberg, mr. A.A. Roukens en W.C.E. Cort Heijligers-Delbeek van grond achter de molen "De Harmonie" en de stoommachine aan de verbindingsweg tussen Utrechtse- en Amsterdamseweg, deel uitmakende van kadastrale sectie F 750 nr. 796, met o.m. de verplichting, niet te gedogen dat de trasmolen "de Verwachting" op het erf van J.J. van Braam en H.W. Fromberg weer voor welk bedrijf dan ook in werking wordt gesteld, 1851. 1 katern in omslag, samen met 24a en 24b
2062 Stukken betreffende diverse percelen en huizen in Arnhem
Plaatsingslijst
24c
Authentiek afschrift van een akte van overdracht door J.B. Knuiver en W.G.F. Thomassen aan H.W. Fromberg, mr. A.A. Roukens en W.C.E. Cort Heijligers-Delbeek van grond achter de molen "De Harmonie" en de stoommachine aan de verbindingsweg tussen Utrechtse- en Amsterdamseweg, deel uitmakende van kadastrale sectie F 750 nr. 796, met o.m. de verplichting, niet te gedogen dat de trasmolen "de Verwachting" op het erf van J.J. van Braam en H.W. Fromberg weer voor welk bedrijf dan ook in werking wordt gesteld, 1851. 1 katern in omslag, samen met 24a en 24b
Datering:
1851
Omvang:
katern in omslag, samen met 24a en 24b

Kenmerken

Datering:
1563-1956
Categorie: