Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Stukken betreffende diverse percelen en huizen in Arnhem

2062 Stukken betreffende diverse percelen en huizen in Arnhem

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
1. Openbaarheid en citeren
2. Geschiedenis van het archief
Plaatsingslijst
8 Akte van uitgifte in erfpacht van een stukje tuin aan de Oude Kraan door Geesken Heydelaar, weduwe van Derk de Greef, aan Reijer Brantsen en Janna van Broekhuijsen, die wegens onvermogen om te voldoen aan hun verplichting tot bebouwing van het perceel hun pacht met goedvinden van de eigenaresse hebben overgedragen aan meester-metselaar Carel Otto van Kesteren en Frederica Hoevenaar, 1768. 1 charter
2062 Stukken betreffende diverse percelen en huizen in Arnhem
Plaatsingslijst
8
Akte van uitgifte in erfpacht van een stukje tuin aan de Oude Kraan door Geesken Heydelaar, weduwe van Derk de Greef, aan Reijer Brantsen en Janna van Broekhuijsen, die wegens onvermogen om te voldoen aan hun verplichting tot bebouwing van het perceel hun pacht met goedvinden van de eigenaresse hebben overgedragen aan meester-metselaar Carel Otto van Kesteren en Frederica Hoevenaar, 1768. 1 charter
Datering:
1768
Omvang:
charter

Kenmerken

Datering:
1563-1956
Categorie: