Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Fotoalbums

1523 Fotoalbums

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
Auteursrechten en andere rechten
Openbaarheid en citeren
Inventaris
Fotoalbums
141 ARNHEM, 1907 i
141-0009 Fietstochten vanuit Arnhem, 1907
Erfgoedstuk
1523 Fotoalbums
Inventaris
Fotoalbums
141 ARNHEM, 1907
141-0009
Fietstochten vanuit Arnhem, 1907
Erfgoedstuk
Auteursrechthebbende:
Onbekend
Beschrijving:
Links boven: De spoorbrug tussen de Brugstraat en de Bovenbrugstraat met rechts het Diaconessenhuis aan de Bovenbrugstraat. Rechts boven: Utrecht Station, 31 maart 1907. Links midden: Café de Vereeniging Utrecht, 31 maart 1907. Links onder: Grebbe brug bij Wageningen, 29 maart 1907. Rechts onder: De Wodanseiken in Wolfheze een uniek monument voor Nederland. Hier zie je de oudste in het bos groeiende eiken. Aan de vorm van de bomen kun je zien dat ze in het vrije veld hebben gestaan. Ze zijn pracht vertakt. Eind 19e eeuw was dit al een gewilde plek voor schilders van de Oosterbeekse school (o.a. Bilders, Maris, Mauve, van Ingen). De schilderijen met wodanseiken zijn te zien in Museum Veluwezoom in Kasteel Doorwerth en in het Gemeentemuseum Arnhem
Datering:
1907
Plaats:
Arnhem
Vorm:
Foto (afdruk)
Fotograaf:
Onbekend
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiëren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciële doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer

Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Nummer:
1523 - 141-0009
Collectie:
1523 - Fotoalbums

Kenmerken

Categorie: