Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Fotoalbums

1523 Fotoalbums

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
Auteursrechten en andere rechten
Openbaarheid en citeren
Inventaris
Fotoalbums
103 SOCIALE DIENST, 1938 t/m 1960 i
103-0003 Sociale Dienst, 1938-1960
Erfgoedstuk
1523 Fotoalbums
Inventaris
Fotoalbums
103 SOCIALE DIENST, 1938 t/m 1960
103-0003
Sociale Dienst, 1938-1960
Erfgoedstuk
Auteursrechthebbende:
Afdeling Voorlichting Gemeente Arnhem
Beschrijving:
Gebouw Spoorwegstraat 57. (voormalige (Boeser-)school VIII. Links is de kruising met de Hommelstraat. Tot 1 maar 1940 werd de in dit gebouw gevestigde dienst genaamd het "Gemeentelijk Bureau voor Sociale Zaken" na die datum de "Gemeetelijke Dienst voor Werkverschaffing en Steunverlening" tot 1 januari 1942, vervolgens de "Gemeentelijke Dienst voor Sociale Zaken" tot 1 februari 1965 en sindsdien de "Gemeentelijke Sociale Dienst". De dienst verhuisde in de week van 5 tot en met 10 juni 1974 naar de Koningstraat 29
Datering:
1938-1960
Straat:
Spoorwegstraat
Huisnummer:
57
Plaats:
Arnhem
Vorm:
Foto (afdruk)
Fotograaf:
Gemeente Arnhem
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiëren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciële doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer

Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Nummer:
1523 - 103-0003
Collectie:
1523 - Fotoalbums

Kenmerken

Categorie: