Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Fotoalbums

1523 Fotoalbums

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
Auteursrechten en andere rechten
Openbaarheid en citeren
Inventaris
Fotoalbums
8 GEWAB, 1959
8-0015 GEWAB, 02-07-1958
Erfgoedstuk
1523 Fotoalbums
Inventaris
Fotoalbums
8 GEWAB, 1959
8-0015
GEWAB, 02-07-1958
Erfgoedstuk
Auteursrechthebbende:
Gemeentelijk Gas-, Electriciteits- en Waterbedrijf Arnhem (GEWAB)
Beschrijving:
Rechts: Een oorkonde ondertekend door burgemeester Chris Matser met de tekst: Gaarne maak ik gebruik van het welwillend aanbod van de bemanning van de Nederlandse ballon met aan boord ballon commandante Dini Boesman-Visscher en gezagvoerder Jan Boesman, om een groet over te brengen aan U, mijn onbekende ambtgenoot en de ons onbekende inwoners van uw Gemeente. De ballon is zijn tocht begonnen in de stad Arnhem waar de manifestatie "Gas en Luchtvaart" wordt georganiseerd ter gelegenheid van het jaarcongres der vereniging van gasfabrikanten in Nederland. Ik weet niet niet waar deze tocht zal eindigen. Moge echter een ongehinderde vaart over grenzen en landen het symbool van een toekomst waarin men elkander vrij zal kunnen ontmoeten; moge voor alles de gezindheid daartoe in de harten van alle mensen in Noord en Zuid, in Oost en in West groeien. d.d. 2 juli 1958. De burgemeester van Arnhem.
Ch.G. Matser
Datering:
02-07-1958
Plaats:
Arnhem
Vorm:
Foto (afdruk)
Fotograaf:
Fotograaf GEWAB
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer

Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Nummer:
1523 - 8-0015
Collectie:
1523 - Fotoalbums
Geografische namen:

Kenmerken

Categorie: