Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Sint-Lucasbroederschap te Arnhem

0352 Sint-Lucasbroederschap te Arnhem

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
1. Openbaarheid en citeren
2. Geschiedenis van de archiefvormer
Inventaris
1 "Liber Sodalitii Sanctii Lucae", bevattend een afbeelding van St. Lucas, patroon van de broederschap (folio 1 recto), het wapen (folio 2 recto), de statuten (folio 3-4), ledenlijst (folio 5-13k recto), wapens van leden (folio 14-49 recto, folio 55-93 en folio 104 recto) en lijst van bestuursleden (folio 50-53 recto), 1611-1797. 1 deel i
0352 Sint-Lucasbroederschap te Arnhem
Inventaris
1
"Liber Sodalitii Sanctii Lucae", bevattend een afbeelding van St. Lucas, patroon van de broederschap (folio 1 recto), het wapen (folio 2 recto), de statuten (folio 3-4), ledenlijst (folio 5-13k recto), wapens van leden (folio 14-49 recto, folio 55-93 en folio 104 recto) en lijst van bestuursleden (folio 50-53 recto), 1611-1797. 1 deel
Datering:
1611-1797
Omvang:
1 deel

Gebruik CTRL + scroll om te scrollen

Ga

Kenmerken

Datering:
1610-1800
Auteur:
H.J.A.H.G. Metselaars
Categorie:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal