Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Nederlandse Hervormde Kerk; varia

0350 Nederlandse Hervormde Kerk; varia

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
1. Openbaarheid en citeren
2. Herkomst van de stukken
Inventaris
12 Rekeningen van P.W. van der Horst wegens de Manhuisgoederen te Rossum, 1803-1811; afgehoord in januari en februari 1813 door het Bureau de Bienfaisance te Zaltbommel. 1 omslag
N.B. Bijgevoegd: Extract uit de acta classis Zaltbommel van 1728 betreffende een geschil met de Vrouwe van Rossum over de kerk-, armen- en Manhuisrekeningen.
Zie ook 0334 Manhuisfonds te Rossum, inv.nos. 70-77.
0350 Nederlandse Hervormde Kerk; varia
Inventaris
12
Rekeningen van P.W. van der Horst wegens de Manhuisgoederen te Rossum, 1803-1811; afgehoord in januari en februari 1813 door het Bureau de Bienfaisance te Zaltbommel. 1 omslag
N.B. Bijgevoegd: Extract uit de acta classis Zaltbommel van 1728 betreffende een geschil met de Vrouwe van Rossum over de kerk-, armen- en Manhuisrekeningen.
Zie ook 0334 Manhuisfonds te Rossum, inv.nos. 70-77.
Datering:
1803-1811; afgehoord in januari en februari 1813 door het Bureau de Bienfaisance te Zaltbommel
Omvang:
1 omslag

Kenmerken

Datering:
1579-1813
Auteur:
H.L. Driessen