Menu
ingeklapt

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Kaarten

Kaarten

Kaarten

Een gedeelte van de kaartencollectie van het voormalige Rijksarchief in Gelderland is gedigitaliseerd beschikbaar op onze website. De oudste kaart stamt uit 1540. De kaarten van de voormalige gemeentearchieven Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal zijn in bewerking.

Hoe zoekt u door de kaarten?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
U kunt het resultaat bekijken als galerie (door te klikken op het venstersymbool rechts bovenin) of met details (door te klikken op het vergrootglassymbool rechts bovenin).
 
beacon
1 kaarten
sorteren op:
 
 
weergave:
Erfgoedstuk
Details...
522 Kaart van de gemeente Vaassen, [19e eeuw]
Titel:
Kaart van de gemeente Vaassen
Maker:
[N.N.]
Uitleg auteursrechten:
Op dit werk rusten geen auteursrechten meer. U mag het werk zonder toestemming kopiƫren, distribueren, vertonen, opvoeren, wijzigen of van het werk afgeleid materiaal maken alsmede gebruiken voor commerciƫle doeleinden. Public Domain Mark 1.0 licentie Disclaimer

Het Gelders Archief stelt een bronvermelding op prijs: Gelders Archief: [toegangsnummer] - [inventarisnummer], [indien bekend: naam maker/fotograaf], Public Domain Mark 1.0 licentie.
Plaats:
Epe : Vaassen
Datering:
[19e eeuw]
Plaats van uitgave:
[Z.pl]
Techniek:
Handschrift, gekleurd
Math. gegevens:
Schaal 1:2500
Vorm:
1 kaart
Afmeting:
44 x 51 cm
Annotatie:
Beschadigd kadastraal? verzamelplan van de kadastrale sectie van Vaassen; het rechtergedeelte van de kaart ontbreekt. De kadastrale secties zijn in kleur weergegeven
Aanv. materiaal:
Hoort bij 0407 Huis de Cannenburg inv.nr. 522
Signatuur:
0407 Huis de Cannenburg A522
Ga naar dit stuk:
Huis De Cannenburg