Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Familie Van Eck

0545 Familie Van Eck

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
1. Auteursrechten en andere rechten
2. Openbaarheid en citeren
3. Archiefvormer en archief
4. Concordans
Inventaris
2. Stukken betreffende het goederenbezit
2.1. Provincie Gelderland
2.1.11. Tiel en Zandwijk
329 Akte van transport door Rutger die Man c.s. aan Steven van Eck Janss van een huis en hofstad in de Weerstraat. Met een akte van transport door Johan, Lambert, Belijken en Maria Stevens van Eck e.a. van hun aandelen in dit huis van hun ouders Steven Jansen van Eck en Helena Schoenen Gerritsdr, 1577, 1605. 2 charters
0545 Familie Van Eck
Inventaris
2. Stukken betreffende het goederenbezit
2.1. Provincie Gelderland
2.1.11. Tiel en Zandwijk
329
Akte van transport door Rutger die Man c.s. aan Steven van Eck Janss van een huis en hofstad in de Weerstraat. Met een akte van transport door Johan, Lambert, Belijken en Maria Stevens van Eck e.a. van hun aandelen in dit huis van hun ouders Steven Jansen van Eck en Helena Schoenen Gerritsdr, 1577, 1605. 2 charters

Kenmerken

Datering:
1577-1948
Auteur:
M.J. van Lennep; W.F.M. Ahoud