Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Bekijk onze Veelgestelde vragen of stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Heerlijkheid Spijk

3123 Heerlijkheid Spijk

Archieftoegang

Hier vindt u de inventaris van een archieftoegang. Hierin staat beschreven welke stukken zich in dit archief bevinden. 
 
Het nummer dat voor de titel van het archief staat is het toegangsnummer van dit archief. Het nummer dat voor de beschrijving van een stuk staat is het inventarisnummer. 
  • Bij ‘Kenmerken’ vindt u algemene informatie over dit archief
  • Bij ‘Inleiding’ vindt u achtergrondinformatie over dit archief, denk hierbij aan de openbaarheid, de archiefvormer en de oorsprong en opbouw van het archief.
  • Bij ‘Inventaris’ vindt u de lijst met beschrijvingen van stukken die zich in dit archief bevinden. 

Hoe zoekt u door een archieftoegang?

Klik op de zoekbalk links bovenin en voer uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’.
Onder ‘Gevonden archiefstukken’ verschijnen de beschrijvingen van stukken uit dit archief waar deze term in voorkomt. Om te zien in welk deel van het archief deze stukken zitten klikt u op ‘Inventaris’. Dor telkens te klikken op het woord/de woorden die vetgedrukt worden weergegeven komt u uit bij de (met geel gemarkeerde) zoektermen. 

Welke archieftoegangen heeft het Gelders Archief?

Bekijk het Archievenoverzicht  om te zien welke archieven zich in het Gelders Archief bevinden. Deze zijn niet allemaal geïnventariseerd en beschikbaar voor inzage. Als er geen inventarislijst beschikbaar is, is dit archief helaas nog niet in te zien. 
 

 

beacon
 
 
Inleiding
Aanwijzingen voor het gebruik
Inleiding
Inventaris
6. Regesten
53 Ludolf Delden, prior, Egbert Vennis, subprior, Hendrik van Ahnes, procurator, en Gijsbert van Renen Sr. verkopen namens het kapittel en convent van de Kruisbroeders te Bentlage in Munster aan Gerard van Rhenoy, heer van Spijk, elf morgen land c.a. aan de Hoge Zijde van de Werken, bevestigd in het conventshuis door Dirk van Wach, prior-generaal van de orde des Kruisbroeders.
3123 Heerlijkheid Spijk
Inventaris
6. Regesten
53
Ludolf Delden, prior, Egbert Vennis, subprior, Hendrik van Ahnes, procurator, en Gijsbert van Renen Sr. verkopen namens het kapittel en convent van de Kruisbroeders te Bentlage in Munster aan Gerard van Rhenoy, heer van Spijk, elf morgen land c.a. aan de Hoge Zijde van de Werken, bevestigd in het conventshuis door Dirk van Wach, prior-generaal van de orde des Kruisbroeders.
Datering:
1552 november 15
NB:
Afschriften: Otto van Malsen, inv.nr. 1 fo 59r-59v en inv.nr. 2 fo 79r-80v.
Toegangsnummer:
3123 Heerlijkheid Spijk

Kenmerken

Datering:
1408-1861
Auteur:
G.M. van Aalst
Categorie:
 
 
 

Contact

location Westervoortsedijk 67-D
     6827 AT Arnhem
     (parkeerplaats aan de
     Mercatorweg)

E-mail Contactformulier
Telefoon  Telefoon
calender2 Openingstijden studiezaal