Menu

De chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 16:00 uur. Is de chat offline? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Uw zoekacties: Films en filmfragmenten
xFilms en filmfragmenten

Hoe zoekt u door de films en filmfragmenten?

Via het zoekvenster kunt u zoeken op woorden uit de beschrijving (alle velden) en op periode. Aan de rechterkant kunt u filteren op collectienaam. 

Hoe speelt u de films af?

Als u op de afbeelding naast beschrijving klikt, begint de film meteen te spelen. U kunt de film ook schermvullend afspelen. 

WIlt u een film bestellen en gebruiken?

U kunt uw verzoek sturen naar info@geldersarchief.nl. Als de auteursrechten en/of afspraken met de eigenaar met de films het toelaten, sturen wij u het originele filmbestand gratis toe. Wij kunnen u dan ook informeren over de voorwaarden voor (her)gebruik van de film.

Bekijk ook onze disclaimer voor informatie over auteursrechten en gebruiksvoorwaarden.

Films en filmfragmenten
>
Zoektermen
Zoektermen: Koninginnedag+1931
1 zoekresultaat sorteren op:
weergave:
 
 
 
 
thumbnail
Film60-04 Oranje-optocht
Datering:
1931
Uitleg auteursrechten:
Zie voor auteursrechten de website van het Gelders Archief
Vorm:
film
Auteursrechthebbende:
GA?
Tijdsduur:
00:03:30:00
Formaat:
16mm
Beschrijving:
Optocht in Arnhem, georganiseerd door het Oranje-comité, t.g.v. koninginnedag 1931, bioscoopjournaal met tekstdia's - Beelden van de stoet in Hertogstraat en Steenstraat; Mensen staan langs de kant van de straten; kort in beeld: Velperpoort. De stoet met praalwagens komt voorbij, deelname van de ENKA-harmonie. In de Transvaalbuurt voert een ruiter te paard de optocht aan; versierde auto's en praalwagens rijden door de Steijnstraat. De generale staf van 'Oranjedag' poseert voor de camera; menigte na voorbijkomen van de optocht.
Nummer:
1502 - 60-04
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS