chat loading...

Familiegeschiedenis

Gelders Archief

Uw zoekacties: Blader door de toegangen
xZoek in alles

U kunt zoeken in:
- Archieven
- Beeld & geluid
- Personen
- Webpagina's van het Gelders Archief

In het zoekresultaat wordt de zoekterm met geel gemarkeerd
Onder inventaris vindt u de gehele inventaris. Door telkens te klikken op het woord of de woorden die 'vet' worden weergegeven komt u uit bij de met geel gemarkeerde de zoekterm. Onder kenmerken vindt u de nadere informatie over het archief
Onder inventaris vindt u de gehele inventaris
Onder details vindt u de nadere informatie over de beschrijving

In de rechterkolom worden mogelijkheden geboden zoekresultaten te verfijnen

Belangstelling?
Noteer het toegangsnummer (staat voor de naam van het archief) en het inventarisnummer (staat voor de beschrijving). Alleen met deze gegevens kunt u het archiefstuk laten reserveren of in de studiezaal aanvragen en inzien. Indien u al bij het Gelders Archief als bezoeker bent geregistreerd, kunt u op basis van uw bezoekersgegevens direct stukken vanaf de website aanvragen. Klik hiervoor bij de betreffende beschrijving op het boodschappenmandje. Kijk hier voor een demo.


Nog meer weten?

Bij het onderwerp Archieven vindt u meer informatie over de diverse onderdelen.


Niet gevonden wat u zocht?

Kijk eens bij de Veelgestelde vragen. Veelgestelde vragen.

Zoek in alles
U zoekt in: 28.156.007 beschrijvingen
>
Zoektermen

Het onderwerp Familiegeschiedenis bevat een selectie bronnen met veel informatie over uw voorouders. De informatie in deze bronnen heeft vooral betrekking op personen.
Met deze informatie kunt u een genealogisch onderzoek starten en controleren of u ‘nog op de goede weg zit’. Als u met uw onderzoek bent vastgelopen vindt u wellicht hier weer nieuwe aanknopingspunten.
Wanneer u een onderwerp opent volgt er nadere uitleg over de bron, welk soort informatie het bevat en hoe u aan deze informatie kunt komen. Soms zijn de bronnen direct (op naam) doorzoekbaar. Dit staat dan per bron aangegeven.
De in de teksten genoemde toegangen en/of inventarisnummers zijn links waarmee u direct uitkomt bij de genoemde toegang. Daarna vult u het inventarisnummer in in het zoekscherm.
De volgorde van de bronnen is min of meer chronologisch en gaat van algemeen naar bijzonder. 

Onderwerpen

Archieven
Beeld & geluid
Familiegeschiedenis
Omgevingsgeschiedenis
Tweede Wereldoorlog
Gelderland in cijfers

donatie